Frågor och svar

Nedan finns svar på de vanligast förekommande frågorna. Om du ha en fråga som du inte fått svar på, klicka här för att skicka in den till oss så svarar vi så fort som möjligt.


Hur lång är leveranstiden?
Svar: Din vara skickas så snart som möjligt, men senast två dagar efter beställning. Sedan ska Postnord leverera på två arbetsdagar om de håller vad de lovar. Om din beställning läggs på lådan en helgdag går det iväg nästkommande vardag då brevlådan töms. 

Finns det askar i andra färger eller former än de som visas i webshopen?
Svar: Nej, de askar som finns i lager, samt lagersaldo, är de som visas i webshopen. Om du har önskemål om någon särskild färg eller form går det alltid att skicka ett meddelande, vem vet - kanske är det just din önskefärg som beställs nästa gång. 

Vad kostar frakten?
Svar: Frakten för en ask kostar 45 kr och för två-fyra askar (beroende på modell) uppgår till 68 kr. Vid köp av ett större antal askar återkommer vi med total fraktkostnad efter att beställningen är gjord.

Skickas beställningen med spårbar frakt?

Svar: Nej, för att frakten ska bli så billig som möjligt för dig som kund skickas inte beställningen med spårbar frakt som standard. Vill du däremot ha försändelsen spårbar går det att ordna men då betalar du som kund den extra kostnaden. Skicka ett meddelande innan du lägger din beställning om du önskar spårbar frakt.

Färgen på asken upplevs som annorlunda mot bilderna på webshopen/Instagram/Facebook, varför?
Svar: Sammet är ett material med mycket lyster i och kan uppfattas olika beroende på ljuset. Även den eventuella redigering som gjorts av bilden kan göra att färgen på asken upplevs som annorlunda än i verkligheten.

Kan jag komma och hämta asken i Kalmar?
Svar: Jajamen, du är välkommen att hämta asken i centrala Kalmar om du har vägarna förbi. I sådana fall slipper du betala för frakten. Om du vill hämta upp din ask skicka ett meddelande innan du gör din beställning.

Vad sägs om ett samarbete?
Svar: Är du intresserad av ett seriöst samarbete som vi båda parter får ut något av är du välkommen att höra av dig via mejl och presentera din idé och vilken typ av samarbete du önskar. Skriv gärna några rader om dig själv och din verksamhet också. 

Går det att få askar levererade utanför Sverige?
Svar: Ja, i de allra flesta fall går det alldeles utmärkt att handla för dig som bor utanför Sverige. Du som kund står för fraktkostnaden. Skicka ett mejl innan du genomför din beställning för att säkerställa leveransmöjligheterna.