dsggsgFör mig handlar det om att jag ska lära mig nya saker och utvecklas som person, inte att jag ska tjäna så mycket pengar som möjligt.

Moa Rosholm, grundare En liten ask


Det var 2016, när jag började samla inspiration till mitt eget kommande bröllop, som jag fick upp ögonen för dessa små askar för första gången. Sedan dess har jag tänkt att det måste finnas fler som är lika förtjust i dessa askar som jag är. Och nu är vi här! Jag startade En liten ask efter ivrigt påhejande av familj och vänner och kan nu erbjuda er kunder ett stort antal smyckesaskar i både sammet och glas. Hoppas att ni gillar dem lika mycket som jag gör!

Om mig
Jag är 32 år, mamma till de två underbara tjejerna Stella (född 2014) och Svea (född 2018) och fru till Tomas. Tillsammans bor vi i ett radhus från 50-talet i centrala Kalmar, ett stenkast från mitt andra hem - Friskis & Svettis. Jag är utbildad statsvetare och jobbar heltid som regionsekreterare på Region Kalmar län, ett jobb jag trivs fantastiskt bra med. Tillsammans med de bästa kollegorna jobbar jag administrativt med de politiska instanserna inom regionen, ett mycket spännande och givande jobb. Jag är sedan många år tillbaka instruktör på Friskis & Svettis och även om jag idag har en paus från just att leda pass försöker jag träna åtminstone en eller två gånger i veckan, allra helst ett svettigt skivstångspass!

Företaget En liten ask
Jag startade En liten ask för att jag ville förverkliga en idé och se hur långt jag kan ta denna tanke som jag har funderat på så länge. Jag har lagt mina egna (föräldrapennings)slantar på detta vilket innebär att jag gör allt själv för att hålla kostnaderna nere. I företaget är jag lagerarbetare, ekonomiansvarig, vaktmästare, inköpare, säljare, webbutvecklare, administratör, lokalvårdare, analytiker och paketerare. Jag har gjort loggan själv, jag fixar med bokföringen, sitter i kundservice, ansvarar för sociala medier och tar emot alla beställningar. Kort sagt - jag gör allt. Men inte utan hjälp av bollplank i min närhet (Tomas, Jenny och Mia, TACK!) För mig handlar den här resan om att jag ska lära mig nya saker och utvecklas som person, inte att jag ska tjäna så mycket pengar som möjligt. Jag har detta som en bisyssla vid sidan av familj, heltidsjobb, träning och vänner. Det tar tid - men jag har aldrig gjort något som varit så utvecklande och spännande. Och detta är ju bara början... Hoppas att du vill följa med mig på den här resan!