Har du ett företag och vill beställa askar - läs mer här!

Är du guldsmed och tillverkar egna smycken? Har du en butik där du säljer ringar, örhängen och andra smådetaljer? Eller är du kanske bröllopsfotograf?

Det finns flera tillfällen när man vill presentera och visa upp olika smycken på olika sätt och för att få till det lilla extra är smyckesaskar i sammet eller glas en vacker detalj att använda. I askarna kommer smyckena till sin rätt utan att asken tar över. Man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord, och när det gäller sociala medier är det verkligen sant! Med askarna kan du få till den där perfekta bilden på smycket! Att använda askarna i en butiks skyltfönster är också ett bra sätt att skapa en intressent display och väcka kunders uppmärksamhet.

För dig som är bröllopsfotograf  kan askarna komma till användning vid dina fotograferingar och på så sätt fånga brudparets vigselringar, tillsammans med andra detaljer, på ett fint sätt. Brudparet själva kanske inte tänker på att det är roligt att ha bilder även på bröllopets alla små detaljer och fixar du det kommer de vara dig evigt tacksamma! 

Om du är intresserad av att köpa ett större antal askar finns det möjlighet till det, dessutom till ett bättre styckpris. Du kanske vill ha asken i någon särskild färg eller form som inte finns i webshopen idag, låt höra så kanske det går att lösa. Skicka ett mail till [email protected] med dina tankar, funderingar och önskemål så pratar vi vidare om det tillsammans!